Αόρατη Ορθοδοντική

Στη σύγχρονη ορθοδοντική υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, που σας επιτρέπουν να αλλάξετε το χαμόγελό σας χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην αισθητική σας και χωρίς να το καταλάβει σχεδόν κανείς.

Μηχανισμοί, όπως τα διαφανή σιδεράκια, οι διαφανείς νάρθηκες και τα γλωσσικά σιδεράκια προτιμώνται κυρίως από ενήλικες, οι οποίοι έχουν και υψηλότερες αισθητικές απαιτήσεις.

  • Διαφανείς νάρθηκες

Οι διαφανείς νάρθηκες χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις συνωστισμένων δοντιών, σε περιπτώσεις υποτροπής μετά από προηγούμενες ορθοδοντικές θεραπείες, σε μικρές ορθοδοντικές ανωμαλίες, κ.ά.

Είναι εξατομικευμένοι και υψηλής ακρίβειας, και μπορούν να αφαιρούνται και επανατοποθετούνται από τον ασθενή κατά βούληση.

Η δυνατότητά τους να αφαιρούνται και να επανατοποθετούνται βοηθάει και στη διατήρηση της στοματικής υγιεινής αφού μπορούμε να τους βουρτσίζουμε και καθαρίζουμε μετά τα γεύματα.

Δεν τραυματίζουν τα χείλη και τα ούλα και η περίοδος προσαρμογής είναι αρκετά μικρή, μόλις 2-3 ημερών.

Τις πρώτες αυτές ημέρες οι ασθενείς θα αισθανθούν μόνο μία ελαφριά πίεση στα υπό μετακίνηση δόντια και ελάχιστη διαφοροποίηση στην ομιλία.

Οι συγκεκριμένοι νάρθηκες κατασκευάζονται από διαφανές υποαλλεργικό υλικό, και δεν είναι ορατοί από τους συνομιλητές σας. Αποτελούν μια σχεδόν αόρατη εναλλακτική λύση.

Διορθώνουν ένα πολύ μεγάλο εύρος ορθοδοντικών προβλημάτων και φέρνουν σταδιακά τα δόντια στην επιθυμητή θέση, αλλά δυστυχώς δεν διορθώνουν όλα τα προβλήματα.

  • Διαφανή σιδεράκια

Πρόκειται για σιδεράκια από πορσελάνη ή πλαστικό, που προσομοιάζουν στο φυσικό χρώμα των δοντιών. Είναι διακριτικά και προσφέρουν ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

  • Γλωσσικά σιδεράκια

Τα γλωσσικά σιδεράκια τοποθετούνται στην εσωτερική πλευρά των δοντιών, γεγονός που τα καθιστά αόρατα από τους συνομιλητές σας.

Είναι εξατομικευμένα και κατασκευάζονται με απόλυτη ακρίβεια ώστε να εφαρμόζουν τέλεια και να βοηθήσουν στις επιθυμητές μετακινήσεις.

Είναι πιθανό να επιφέρουν ορισμένες δυσκολίες στη μάσηση και την ομιλία, ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες μετά την εφαρμογή τους.

Προγραμματισμός ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας ή για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία έχετε!

Που βρισκόμαστε

Κυθήρων 19-21, Καμίνια

Τηλέφωνο επικοινωνίας

+30 210 4816500

Στείλτε μας email

info@kindsfamilydental.gr

Ακολουθήστε μας

facebook | instagram | youtube