Κοσμητική Λεύκανση Δοντιών

Η λεύκανση δοντιών είναι μία από τις πιο δημοφιλείς οδοντιατρικές θεραπείες, που εξασφαλίζει βελτίωση του χρώματος των δοντιών, εύκολα, με απόλυτη ασφάλεια και ανώδυνα.
Image
Όλοι μας επιθυμούμε ένα αστραφτερό χαμόγελο. Ένα λευκό, φωτεινό χαμόγελο αντανακλά υγεία, ομορφιά και νεότητα, προσδίδει γοητεία και αυτοπεποίθηση. 
Όμως, με την πάροδο των ετών, τα δόντια μας χάνουν το λευκό τους χρώμα.
Η επαναφορά της λευκότητας στα δόντια επιτυγχάνεται με τη διαδικασία της λεύκανσης, η οποία πραγματοποιείται από ειδικό Οδοντίατρο στο ιατρείο.
 

Για την κοσμητική λεύκανση χρησιμοποιούμε υπεροξείδιο σε πολύ μικρότερο ποσοστό απ’ ό, τι για την κλασσική. Έτσι, καταφέρνουμε να έχουμε ένα φυσικό, κατάλευκο αποτέλεσμα, στον τόνο που σας ταιριάζει, και χωρίς να προκληθεί η παραμικρή φθορά στα δόντια.

Η διαδικασία της κοσμητικής λεύκανσης που χρησιμοποιούμε στο Kids & Family Dental κάνει χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών και αξιοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Μπορεί να γίνει από μικρή ηλικία και να επαναληφθεί όσες φορές το θελήσουμε, με απόλυτη ασφάλεια.

Επιλέγουμε τον σωστό τόνο: Εφαρμόζοντας τον ειδικό μετρητή λεύκανσης επιλέγουμε το λευκό που σας ταιριάζει, για το χαμόγελο που επιθυμείτε.

Εφαρμόζουμε το ειδικό gel: Αφού επιλέξουμε τον τόνο λευκού που ταιριάζει στο χαμόγελό μας, με τη χρήση ειδικών συσκευών εφαρμόζουμε ένα πρωτοποριακό gel. Πρόκειται για φυτικό προϊόν, απόλυτα ασφαλές και πιστοποιημένο από πολλούς διεθνείς φορείς υγείας και κοσμητικής

Ενεργοποιούμε το LED (από 20 μέχρι 60 λεπτά): Μετά την εφαρμογή του gel, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε στις ειδικά σχεδιασμένες πολυθρόνες του Kids & Family Dental. Ενεργοποιούμε το τελευταίας τεχνολογίας ψυχρό φως (Led), το οποίο σε συνδυασμό με την εφαρμογή του gel εγγυάται μία ανώδυνη και χωρίς φθορές σε δόντια και περιοδόντιο λεύκανση, με άρτια, εγγυημένα και άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η διάρκεια της εφαρμογής του led κυμαίνεται από 20 μέχρι 60 λεπτά, αναλόγως του επιθυμητού τόνου.

Μετά το τέλος της διαδικασίας θα έχετε το πιο αστραφτερό χαμόγελο που είχατε ποτέ!

Μιλήστε Μαζί μας

Ραντεβού κι Επείγοντα Περιστατικά

Η ομάδα των Ειδικών μας πάντα στη διάθεση σας.