Παιδοδοντία

Φροντίζοντας τη στοματική υγεία του παιδιού από τα πρώτα χρόνια της ζωής του διασφαλίζουμε σωστή νέα οδοντοστοιχία στα μόνιμά του δόντια.

Τα παιδιά αποτελούν ειδική ομάδα ασθενών, με διαφορετική συναισθηματική ωρίμανση και διαφορετικά στοματικά προβλήματα σε σχέση με τους ενήλικες.  Επιπλέον, τόσο η στοματική κοιλότητα των παιδιών όσο και τα ίδια τα παιδιά (η συνειδητοποίηση του εαυτού, η αντίληψη του κόσμου, οι ικανότητές τους, το επίπεδο συνεργασίας με τον Οδοντίατρο) βρίσκονται σε διαρκή μεταβολή.

Τα δόντια των παιδιών (νεογιλά) σε κάποια φάση πέφτουν, δίνοντας τη θέση τους στα μόνιμα. Γι’ αυτό, απαιτείται ειδική γνώση και εξειδίκευση, προκειμένου κάποιος να ασχοληθεί με τη στοματική υγεία των παιδιών. Ο ειδικός αυτός είναι ο Παιδοδοντίατρος, ο οποίος πρέπει να είναι ενημερωμένος πάνω στα θέματα αυτά, ευαισθητοποιημένος και ικανός στην επικοινωνία και τον ιδιαίτερο χειρισμό που απαιτείται.

Στο Kids & Family Dental διαθέτουμε εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στην Παιδοδοντία, εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές, και είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια σειρά από παιδοδοντιατρικές υπηρεσίες σε παιδιά ηλικίας 3,5 ετών και άνω.

Ταυτόχρονα, δίνουμε έμφαση στην Προληπτική Οδοντιατρική και μεριμνούμε ώστε οι μικροί μας ασθενείς, αλλά και οι γονείς, να αποκτούν καλές συνήθειες διατροφής και φροντίδας της στοματικής υγιεινής.

Ολοκληρωμένες παιδοδοντιατρικές υπηρεσίες

Ορθοδοντική ανηλίκων

Εμφράξεις νεογιλών (σφραγίσματα)

Παιδική απονεύρωση (πολφοτομή)

Myobrace

Παιδικές θήκες

Επείγοντα περιστατικά

Καθαρισμός - Φθορίωση

Εξαγωγές

Συμβουλές για γονείς

Προγραμματισμός ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας ή για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία έχετε!

Που βρισκόμαστε

Κυθήρων 19-21, Καμίνια

Τηλέφωνο επικοινωνίας

+30 210 4816500

Στείλτε μας email

info@kindsfamilydental.gr

Ακολουθήστε μας

facebook | instagram | youtube