Παιδοδοντία

Στο Kids & Family Dental διαθέτουμε εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στην Παιδοδοντία, εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές και είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια σειρά από παιδοδοντιατρικές υπηρεσίες σε παιδιά ηλικίας 3,5 ετών και άνω.
 

Τα παιδιά αποτελούν ειδική ομάδα ασθενών, με διαφορετική συναισθηματική ωρίμανση και διαφορετικά στοματικά προβλήματα σε σχέση με τους ενήλικες.  Επιπλέον, τόσο η στοματική κοιλότητα των παιδιών όσο και τα ίδια τα παιδιά (η συνειδητοποίηση του εαυτού, η αντίληψη του κόσμου, οι ικανότητές τους, το επίπεδο συνεργασίας με τον Οδοντίατρο) βρίσκονται σε διαρκή μεταβολή.

Τα δόντια των παιδιών (νεογιλά) σε κάποια φάση πέφτουν, δίνοντας τη θέση τους στα μόνιμα. Γι’ αυτό, απαιτείται ειδική γνώση και εξειδίκευση, προκειμένου κάποιος να ασχοληθεί με τη στοματική υγεία των παιδιών. Ο ειδικός αυτός είναι ο Παιδοδοντίατρος, ο οποίος πρέπει να είναι ενημερωμένος πάνω στα θέματα αυτά, ευαισθητοποιημένος και ικανός στην επικοινωνία και τον ιδιαίτερο χειρισμό που απαιτείται.

Φροντίζοντας τη στοματική υγεία του παιδιού από τα πρώτα χρόνια της ζωής του,

διασφαλίζουμε σωστή νέα οδοντοστοιχία στα μόνιμά του δόντια.

Εμφράξεις νεογιλών (σφραγίσματα)

Παιδική απονεύρωση (πολφοτομή)

Παιδικές θήκες

Myobrace

Καθαρισμός - Φθορίωση

Ορθοδοντική ανηλίκων

Εξαγωγές

Επείγοντα περιστατικά

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Η στοματική υγεία του παιδιού απαιτεί και τη σωστή εκπαίδευση των γονέων, ως αρμόδιοι για την καθημερινή φροντίδα των παιδιών. Έτσι, η παιδοδοντίατρος μας ενημερώνει τους γονείς των ασθενών μας για όλα όσα θα πρέπει να προσέχουν αλλά και για όσα αφορούν έμμεσα ή άμεσα τη στοματική υγιεινή όπως είναι η διατροφή, ο τρόπος καθαρισμός των δοντιών, κ.ο.κ.

μιλήστε μαζί μας

ΜΥΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Μυολειτουργική Θεραπεία ή Μυολειτουργική Αναπνευστική αποτελέι μια πλήρως εξατομικευμένη στις ανάγκες κάθε παιδιού θεραπεία για αποκατάσταση της φυσιολογικής στοματικής λειτουργίας και τη θεραπεία της όποιας ανισορροπίας των στοματοπροσωπικών μυών. 

Στο πλαίσιο της θεραπείας, αναγνωρίζουμε κι αντιμετωπίζουμε "κακές" συνήθειες ή δυσλειτουργίες που περιλαμβάνουν τους μύες της γλώσσας, της γνάθου, των χειλιών και τη θέση της γνάθου. Με τη μυολειτουργική θεραπεία, ο ασθενής μπορεί να τρώει, να μιλάει, να αναπνέει και να κοιμάται καλύτερα.

διαβάστε περισσότερα

Μιλήστε Μαζί μας

Ραντεβού κι Επείγοντα Περιστατικά

Η ομάδα των Ειδικών μας πάντα στη διάθεση σας.